Salonul de iarna - UAP Sibiu

20.01.2017 | In seara zilei de 19 ianuarie 2017 a avut loc in cadrul Galeriei de Arta a Uniunii Artistilor Plastici Sibiu, vernisajul expozitiei “Salonul de iarna” al artistilor plastici sibieni. In cadrul salonului sunt prezentate lucrări de artă plastică, de la pictură, la grafică şi sculptură, dar şi de artă decorativă, lucrări din ceramică, ale membrilor asociaţiei.

Artistul Ioan Tamaian, care este si presedinte al Filialei Sibiu a Uniunii Artistilor Plastici, a expus in cadrul salonului o serie de lucrari din creatia sa artistica.

"Ma bucura prezenta a unui numar atat de mare de artisti dornici sa-si expuna munca si talentul tuturor iubitorilor de arta care trec pragul galeriei. Expozitia va ramane deschisa tuturor celor care doresc sa o viziteze pana la sfarsitul lunii februarie, astfel ca ii invit cu aceasta ocazie, pe toti iubitorii de arta sa o viziteze." - Ioan Tamaian.

Cei care doresc să viziteze expoziţia o pot face până pe 1 martie, de luni până vineri, între orele 10 -13 şi 15.30 – 18.30. Expoziţia este cu vânzare, iar intrarea este liberă.